XXIV Campaña “Por una Ciudad en Convivencia” Sant Pere Pasqual segueix treballant pels ODS

A més del treball realitzat amb Natalia Carbonell Solbes, la decoració del hall, la confecció de la Falla i moltes accions més, el Col·legi segueix treballant pels ODS.

En aquesta ocasió, hem volgut participar en la XXIV Campanya "Per una ciutat en convivència" realitzant preciosos murals sota el lema "València, ciutat sostenible".

La participació en aquesta campanya queda emmarcada dins de les múltiples tasques que el Col·legi està realitzant per tal d'arribar als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible aprovats per l'ONU. Tenim un termini fins el 2030 per aconseguir aquestes metes i així transformar el nostre món en un món més humà, sostenible i pròsper.

Els xiquets d'Infantil i Primària orientats pel professorat han inventat per cada cartell un ESLOGAN, vos mostrem com de creatius i originals que han sigut.


"Els camins que faran la meua ciutat més sostenible"

3r.C Ed. Infantil, Reyes Sáez


"Dóna-li la mà a la sostenibilitat"

1r.C de Primària, Darío Mora


"València pren consciència"

2n.B de Primària, Marta Vivó

 

 


BOLETÍN SPP

Recibe el boletín de noticias del Colegio SUSCRÍBETE:

Contacta

Correos electrónicos
C/ Maestro Guerrero, 3
46008 Valencia
Tel: 96 385 68 08
Tel: 694 495 648
FAX: 96 384 73 94

ENVIA TU CV

Si deseas TRABAJAR CON NOSOTROS rellena el siguiente Formulario

SUGERENCIAS

Tu opinión nos interesa
Formulario

Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información pinchando en "Más información".